Nu toți șoferii pot face faţă năravului unei mașini noi și puternice, mai ales atunci când urcă în spatele volanului pentru prima dată. Ca urmare, în presa auto se mai întâmplă să apară uneori cazuri despre modul în care maşini proaspete sunt literalmente zdrobite după doar câțiva km distanţă de centrul auto.

Cu toate acestea, uneori incidente neplăcute se pot întâmpla chiar mai devreme, de exemplu în timpul unui test drive. De data aceasta victima unei călătorii de teste a fost un exemplar al noii generaţii Toyota GR Supra.

Potrivit The Drive, accidentul a avut loc acum câteva zile în Garden City, New York. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile de la locul întâmplării, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!