/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Efrosinia Grețu spune de ce a decis să plece de la PD. Un ex-coleg democrat zice că ea a plecat pe 15 minute și nu s-a mai întors

missing
18 iunie 2020, ora 19:35

Nu a plecat pentru bani. O spune deputata Efrosinia Grețu, care susține că a luat decizia de a pleca din Partidul Democrat pentru că nu se mai regăsește în echipa acestora. Foștii colegi însă au rămas uimiți de plecarea ei, întrucât ieri a fost la ședința fracțiunii și nimic nu prevestea că se va alatura grupului Candu.

„Am  plecat pentru că am fost de accord să mergem într-o coaliție pentru a salva situația țării, dar, facând o analiză la nivel rațional și central, noi batem pasul pe loc. -Domnul Diacov spune că ați plecat din motive financiare? – Nu-i adevărat”, a spua deputata reporterei tv8.

Efrosinia Grețu susține că a luat decizia pe ultima sută de metri: „- Am analizat mult saptamâna și am înțeles că trebuie să grăbim procesul.  — Care proces? – Procesul de stabiliate în Republica Moldova.”

Nicolae CIUBUC, DEPUTAT PD: „Dânsă chiar ieri la fost la ședința fracțiunii. A fost binedispusă, spirit de echipă ca după care să anunțe că pleacă pentru 15 minute și nu a mai revenit”.

Ieri, Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește fracțiunea PD și aderă la grupul Pro Moldova. Acum majoritatea parlamentară are 50 de voturi, insuficent pentru a-și vota proiectele. Ce alte declarații curioase a făcut deputata, aflați vineri, la emisiunea Întreabă Ghețu, care începe la 21.30.

Autoare: Natalia Ghețu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram