Nu a plecat pentru bani. O spune deputata Efrosinia Grețu, care susține că a luat decizia de a pleca din Partidul Democrat pentru că nu se mai regăsește în echipa acestora. Foștii colegi însă au rămas uimiți de plecarea ei, întrucât ieri a fost la ședința fracțiunii și nimic nu prevestea că se va alatura grupului Candu.

„Am  plecat pentru că am fost de accord să mergem într-o coaliție pentru a salva situația țării, dar, facând o analiză la nivel rațional și central, noi batem pasul pe loc. -Domnul Diacov spune că ați plecat din motive financiare? – Nu-i adevărat”, a spua deputata reporterei tv8.

Efrosinia Grețu susține că a luat decizia pe ultima sută de metri: „- Am analizat mult saptamâna și am înțeles că trebuie să grăbim procesul.  — Care proces? – Procesul de stabiliate în Republica Moldova.”

Nicolae CIUBUC, DEPUTAT PD: „Dânsă chiar ieri la fost la ședința fracțiunii. A fost binedispusă, spirit de echipă ca după care să anunțe că pleacă pentru 15 minute și nu a mai revenit”.

Ieri, Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește fracțiunea PD și aderă la grupul Pro Moldova. Acum majoritatea parlamentară are 50 de voturi, insuficent pentru a-și vota proiectele. Ce alte declarații curioase a făcut deputata, aflați vineri, la emisiunea Întreabă Ghețu, care începe la 21.30.

Autoare: Natalia Ghețu

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!