Nu a plecat pentru bani. O spune deputata Efrosinia Grețu, care susține că a luat decizia de a pleca din Partidul Democrat pentru că nu se mai regăsește în echipa acestora. Foștii colegi însă au rămas uimiți de plecarea ei, întrucât ieri a fost la ședința fracțiunii și nimic nu prevestea că se va alatura grupului Candu.

„Am  plecat pentru că am fost de accord să mergem într-o coaliție pentru a salva situația țării, dar, facând o analiză la nivel rațional și central, noi batem pasul pe loc. -Domnul Diacov spune că ați plecat din motive financiare? – Nu-i adevărat”, a spua deputata reporterei tv8.

Efrosinia Grețu susține că a luat decizia pe ultima sută de metri: „- Am analizat mult saptamâna și am înțeles că trebuie să grăbim procesul.  — Care proces? – Procesul de stabiliate în Republica Moldova.”

Nicolae CIUBUC, DEPUTAT PD: „Dânsă chiar ieri la fost la ședința fracțiunii. A fost binedispusă, spirit de echipă ca după care să anunțe că pleacă pentru 15 minute și nu a mai revenit”.

Ieri, Efrosinia Grețu a anunțat că părăsește fracțiunea PD și aderă la grupul Pro Moldova. Acum majoritatea parlamentară are 50 de voturi, insuficent pentru a-și vota proiectele. Ce alte declarații curioase a făcut deputata, aflați vineri, la emisiunea Întreabă Ghețu, care începe la 21.30.

Autoare: Natalia Ghețu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!