/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

KIA introduce două aplicaţii interesante care să-i ajute pe clienţi şi posesori să descopere mașinile mai interactiv

missing
18 iunie 2020, ora 12:35

KIA Motors Europe a lansat o nouă aplicație numită Go Electric, care va explica cumpărătorilor interesați fiecare aspect al automobilelor electrice ale brandului. Aceasta urmărește să răspundă întrebărilor pe care mulți șoferi le au despre noile automobile electrice, inclusiv cum funcționează numeroasele sisteme de propulsie, cum diferă experiența de condus și cum se încarcă.

Prima versiune a aplicației Go Electric este axată pe crossover-ul popular şi 100% electric – e-Niro. Aceasta permite utilizatorilor să exploreze numeroasele caracteristici și tehnologii ale automobilului și să învețe totul despre performanțele bateriei celui mai bine vândut automobil electric KIA.

De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să își personalizeze e-Niro-ul ideal și să creeze o vizualizare a realității augmentate (AR) a acestuia – în culoarea lor preferată – folosind camera telefonului sau a tabletei. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram