/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ministerul Educației vrea să acorde diplome de BAC unor elevi, chiar dacă nu au susținut examenului

missing
18 iunie 2020, ora 07:16

Ministerul Educației a transmis Guvernului un proiect de lege privind acordarea diplomei de bacalaureat, fără organizarea examenului, pentru restanțieri, studenții anului I compensator din universități și candidații înscriși în regim de externat.

Documentul prevede eliberarea diplomei de bacalaureat, fără organizarea examenului, pentru restanțierii din anii precedenți, persoanele care au finalizat programa de liceu în instituțiile de învățământ superior și persoanele care au solicitat susținerea examenului de bacalaureat în regim de externat, care s-au înscris, în termenele stabilite, pentru a susține examenul de bacalaureat în sesiunea de examene 2020 și au finalizat programa de liceu cu medii anuale la disciplinele școlare și media generală mai mari sau egale cu „5”.

Ministerul anunță că astfel protejează sănătatea elevilor și a cadrelor didactice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram