/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noul Mercedes-Benz eCitaro G – complet electric şi cu o capacitate de maxim 146 pasageri

missing
18 iunie 2020, ora 16:30

Autobuzul articulat eCitaro G, complet electric, crește gama de produse a familiei de autobuze Citaro de la Daimler Buses. Producătorul spune că este un alt pas important pe calea către orașe mai ecologice, care oferă o calitate mai bună a vieții.

Cu noul autobuz articulat complet electric, Mercedes-Benz își extinde și mai mult rolul de pionier tehnologic: la scurt timp după lansarea sa pe piață, noul autovehicul va fi disponibil cu noi tehnologii pentru baterii.

Rezultatul: va fi primul autobuz din segment şi categorie care urmează să fie echipat cu baterii inovatoare solid-state. Află mai multe despre autobuzul ideal pentru Chişinău, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram