Autobuzul articulat eCitaro G, complet electric, crește gama de produse a familiei de autobuze Citaro de la Daimler Buses. Producătorul spune că este un alt pas important pe calea către orașe mai ecologice, care oferă o calitate mai bună a vieții.

Cu noul autobuz articulat complet electric, Mercedes-Benz își extinde și mai mult rolul de pionier tehnologic: la scurt timp după lansarea sa pe piață, noul autovehicul va fi disponibil cu noi tehnologii pentru baterii.

Rezultatul: va fi primul autobuz din segment şi categorie care urmează să fie echipat cu baterii inovatoare solid-state. Află mai multe despre autobuzul ideal pentru Chişinău, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!