Noi detalii despre noul Mercedes-Benz S-Class le-au aflat colegii de la mercedes-fans.de, care au reuşit să realizeze un interviu cu inginerul șef al automobilului flagship din seria W223, Jürgen Weissinger.

Aflaţi aşadar că noul S-Class a început să fie dezvoltat încă din deja îndepărtatul an 2015 şi în prezent este în ultima fază a pregătirilor!

Sedanul va fi construit pe o platformă modulară complet nouă, cu aspect clasic al poziţionării motorului, care ulterior o vor putea folosi şi alte modele de talie mare ale mărcii. Una dintre caracteristicile interesante ale şasiului este utilizarea extinsă a nodurilor și componentelor unificate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!