/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Coronavirus: Au fost raportate 397 de cazuri noi de îmbolnăvire și un număr record de decese

20 iunie 2020, ora 16:45

Ministerul Sănătății a raportat 397 de noi cazuri de coronavirus și șase decese provocate de boală. Până la această oră au fost confirmate în total 13 953 cazuri de infecție. Bilanțul cazurilor de deces a ajuns la 464, după ce ministerul dimineață a anunțat despre alte opt cazuri de deces. Astăzi raportându-se un număr record de decese – 14.

Deces 459: Femeie de 54 ani, domiciliu mun. Chișinău. Internată la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: leucemie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 460: Bărbat de 51 ani, din raionul Fălești. Internat, la data de 5 iunie, în stare de gravitate medie, cu pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută, la Spitalul Clinic Bălți.

Deces 461: Femeie de 79 ani, din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, anemie cronică.

Deces 462: Bărbat de 67 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 18 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 463: Femeie de 68 ani, din Bender. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie mixtă, schizofrenie, cahexie.

Din nefericire, s-a stins din viață și un lucrător medical.

Deces 464: Cu regret anunțăm trecerea în neființă a dnei Vera Pavalache, în vârstă de 58 ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe. Internată în stare gravă, la data de 18 iunie, la Spitalul Raional Anenii Noi. Aducem sincere condoleanțe familiei și colegilor.

Astăzi, în total au fost efectuate 2 019 teste, dintre care primar – 1 586 şi repetat – 433. Din numărul total de cazuri din această zi, 27 sunt lucrători medicali: medici – șapte, asistenți medicali – 17, personal auxiliar – trei.

În total, 7 745 de persoane au fost tratate și externate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram