/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Filip: „Este firesc ca un lider de partid să se avânte în această luptă pentru prezidențiale”

22 iunie 2020, ora 16:06

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, susține că formațiunea pe care o conduce încă nu a luat o decizie privind participarea la alegerile prezidențiale, care urmează să aibă loc în toamna anului curent. Totodată, Filip nu a exclus cu vehemență faptul că ar putea participa și el ar putea fi candidatul pentru fotoliul de președinte.

Potrivit lui, mâine urmează să se întâlnească cu membrii fracțiunii PDM și să discute acest subiect, iar în curând ar putea fi organizat Consiliul Național Politic al partidului în cadrul căruia se va lua decizia privind candidatura la scrutinul prezidențial.

„Decizia urmează să o luăm cu colegii de partid. Aceasta nu înseamnă că această campanie pentru prezidențiale ar reprezenta un lucru mai dificil decât celelalte. Ești mebmru al unei echipe și trebuie să faci ceea ce se decide împreună. Este firesc ca un lider de partid să se avânte în această luptă pentru prezidențiale”, a declarat Filip în cadrul unei emisiuni organizate de portalul agora.md.

În opinia lui, PDM are structuri teritoriale bune, ceea ce i-ar permite ca pretendentul formațiunii la funcția de președinte să ajungă în turul doi de scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram