/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

No comment: Distracţii într-un Audi de lux, la 19 ani, pe străzile capitalei

missing
22 iunie 2020, ora 18:44

Un alt Audi A8 scump, la fel înmatriculat peste hotarele Republicii Moldova şi având la bord o pasageră dornică de distracţii, care mai şi obişnuieşte să arate asta lumii întregi prin reţelele de socializare, a fost identificat în capitală.

Imaginile în cauză au fost trimise pe poşta electronică la adresa redacţiei AutoBlog.MD

Să sperăm doar că automobilul nu va fi implicat într-un accident rutier sau nu va crea alte pericole în trafic, deşi se pare că şoferul este doar pentru chefuri pe drumurile publice şi nu vede o problemă că duce un pasager în afara maşinii, fără a fi cuplat la o centură de siguranţă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram