Pro Moldova a fost înregistrat oficial ca partid politic. Anunțul a fost făcut luni, 22 iunie, de către liderul partidului, Andrian Candu, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrian Candu lider Pro Moldova:Partidul politic Pro Moldova este înregistrat oficial în R. Moldova. La sfârșitul săptămânii trecute, pe 18 iunie Pro Moldova a fost înregistrat oficial după îndeplinirea tuturor cerințelor legale. Au fost colectate mai mult de 6 mii de semnături, au fost constituite 23 de organizații teritoriale, iar la începutul lunii iunie am organizat Congresul de constituire.

Ne adresăm oamenilor activi care sunt dezamăgiți de felul în care se guvernează țara, noi suntem partidul cetățenilor care muncesc, care cred în drepturile lor și cred că țara poate fi mai prosperă și mai unită. Pro Moldova a apărut în contextul unei crize morale.

În perspectiva alegrilor din toamnă, Pro Moldova va avea o poziție pragmatică, susține o economie socială de piață. Partidul militează pentru un stat de drept în care toate ramurile cooperează pentru binele cetățeanului. Pro Moldova are o echipă bine pregătită.

Pro Moldova își va începe activitatea politica. Țara este într-o stare catastrofală. Trebuie sa fie luate măsuri. Cu întreaga echipa suntem în fața voastră să facem acest anunț. În timpul cel mai apropiat vom anunța candidatul Pro Moldova pentru alegerile prezidențiale din toamnă”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!