/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

În nordul țării a fost combinat un motocultor cu un Moskvici 2141. Rezultatul este cel puțin straniu

missing
23 iunie 2020, ora 11:31

Moldova este țara contrastelor – asta ne-am dovedit-o cu mai multe ocazii aici pe AutoBlog.MD. Uneori pe drumurile din Moldova putem întâlni automobile tocmai bune să facă parte din colecții auto veritabile, pe când alteori ne pot ieși în cale niște stranietăți rare.

O dovedește și fotografia de mai jos, în care putem vedea un motocultor surprins în localitatea Cunicea din raionul Floreşti, care a fost combinat cu un Moskvici 2141.

Scopul pare a fi nevoia de mai mult spațiu interior pentru ca mai mulți membri ai unei familii sau prieteni să-și găsească locul. Citeşte continuarea şi vezi cum arată noul vehicul ciudat, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram