Moldova este țara contrastelor – asta ne-am dovedit-o cu mai multe ocazii aici pe AutoBlog.MD. Uneori pe drumurile din Moldova putem întâlni automobile tocmai bune să facă parte din colecții auto veritabile, pe când alteori ne pot ieși în cale niște stranietăți rare.

O dovedește și fotografia de mai jos, în care putem vedea un motocultor surprins în localitatea Cunicea din raionul Floreşti, care a fost combinat cu un Moskvici 2141.

Scopul pare a fi nevoia de mai mult spațiu interior pentru ca mai mulți membri ai unei familii sau prieteni să-și găsească locul. Citeşte continuarea şi vezi cum arată noul vehicul ciudat, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!