/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mare atenţie! În Moldova devine populară spargerea maşinilor cu ajutorul scanerelor

missing
23 iunie 2020, ora 18:00

În atenţia posesorilor de automobile moderne cu tehnologie keyless de acces şi pornire a motorului fără cheie! În Moldova devine populară spargerea maşinilor cu ajutorul scanerelor şi nu se exclude că acest fapt ar putea duce în viitor şi la răpiri!

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse, au reținut de curând doi bărbați în vârstă de 39 de ani și 62 ani, locuitori ai municipiului Chișinău, pentru comiterea furturilor din automobile prin metoda de scanare a sistemelor de alarmă.

Aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni analogice. Citeşte continuarea şi află cum acționau, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram