În atenţia posesorilor de automobile moderne cu tehnologie keyless de acces şi pornire a motorului fără cheie! În Moldova devine populară spargerea maşinilor cu ajutorul scanerelor şi nu se exclude că acest fapt ar putea duce în viitor şi la răpiri!

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse, au reținut de curând doi bărbați în vârstă de 39 de ani și 62 ani, locuitori ai municipiului Chișinău, pentru comiterea furturilor din automobile prin metoda de scanare a sistemelor de alarmă.

Aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni analogice. Citeşte continuarea şi află cum acționau, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!