/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mazda CX-5 a primit un nou pachet de actualizări pentru gama anului 2020

missing
23 iunie 2020, ora 11:09

Lansat în 2012, originalul CX-5 a fost primul automobil Mazda care a îmbinat două caracteristici – limbajul de design Kodo – Soul of Motion, dar şi tehnologia Skyactiv. Modelul nipon a stabilit noi standarde dinamice, schimbând percepțiile despre cât de captivant ar putea fi un SUV compact.

A doua generație CX-5 din 2017 i-a văzut pe inginerii Mazda livrând un SUV care duce „Jinba Ittai” (un compus japonez care descrie unitatea calului și călărețului), respectiv designul maşină şi om ca un tot întreg, dar şi ingineria, la un nou nivel.

Completat de introducerea G-Vectoring Control (GVC), prima dintre tehnologiile Mazda Skyactiv-Vehicle Dynamic, CX-5 a devenit mai confortabil, mai rafinat și mai receptiv. Citeşte continuarea şi exploră maşina în detalii într-o mega galerie foto, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram