Lansat în 2012, originalul CX-5 a fost primul automobil Mazda care a îmbinat două caracteristici – limbajul de design Kodo – Soul of Motion, dar şi tehnologia Skyactiv. Modelul nipon a stabilit noi standarde dinamice, schimbând percepțiile despre cât de captivant ar putea fi un SUV compact.

A doua generație CX-5 din 2017 i-a văzut pe inginerii Mazda livrând un SUV care duce „Jinba Ittai” (un compus japonez care descrie unitatea calului și călărețului), respectiv designul maşină şi om ca un tot întreg, dar şi ingineria, la un nou nivel.

Completat de introducerea G-Vectoring Control (GVC), prima dintre tehnologiile Mazda Skyactiv-Vehicle Dynamic, CX-5 a devenit mai confortabil, mai rafinat și mai receptiv. Citeşte continuarea şi exploră maşina în detalii într-o mega galerie foto, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!