/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Asfalt, turnat în jurul pilonilor de electricitate pe o stradă din Strășeni

25 iunie 2020, ora 15:11

În jurul unor piloni de electricitate de pe traseul Chișinău – Ungheni, care trece pe lângă lolcalitatea Strășeni, a fost turnat asfalt. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializate de un martor care a trecut prin zonă.

UPDATE. 16:15. Contactată pentru a oferi o reacție Valentina Casian, primara orașului Strășeni a spus că va veni ulterior cu o reacție.

„Asta nu e glumă. Asta e Strășeni 2020”, a comentat tânărul imaginile unde se vede lucrarea. Rugați să comenteze reprezentanții primăriei Strășeni ne-au rugat să revenim mai târziu, căci sunt într-o ședință.

În comentarii, unii internauți au presupus că așa este turnat trotuarul. Totuși alții au spus că și în acest caz, lucrările au loc cu încălcări.

Foto: FB/Sergiu Ungureanu

Foto: FB/Sergiu Ungureanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram