/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Beciuri inundate, drumuri spălate și culturi compromise. Salvatorii continuă să lichideze consecințele ploilor

missing
25 iunie 2020, ora 13:13

Și astăzi, 25 iunie, salvatorii au interveni în mai multe localități din țară pentru a lichida consecințele ploilor torențiale din ultima perioadă. Aceștia au estimat că precipitațiile au creat mai multe prejudicii sinistraților. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), în localitatea Gherman, raionul Ungheni, salvatorii au acționat în forță pentru a evacua apa din șapte gospodării, beciurile și subsolurile cărora au fost înnămolite.

Prejudicii au fost înregistrate și în satul Drăgănești, raionul Sângerei, unde apa a intrat în două gospodării, iar la Copăceni a fost afectat circa cinci km de drum local.

Precipitațiile au făcut pagube și în localitatea Căzănești, raionul Telenești, unde au fost înnămolite beciurile din patru gospodării. Ploile torențiale au prejudiciat și mai multe culturi agricole din raioanele Strășeni, Căușeni și UTA Găgăuzia.

În prezent, în teren activează Comisiile pentru situații excepționale.

Foto: Facebook/ IGSU

Foto: Facebook/ IGSU

Foto: Facebook/ IGSU

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram