/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Noul BMW M3 va păstra totuşi o grilă de radiator mică. Va mai avea în premieră AWD, dar şi câteva opţiuni de scaune

missing
25 iunie 2020, ora 19:43

Noul BMW M3 G80 va păstra totuşi grila de radiator în forma şi dimensiunea în care a apărut standard pe noua generaţie Seria 3 şi nu va dispune de una în stilul noii Seria 4/M4 aşa cum s-a crezut anterior, ca urmare fiind create şi o serie de imagini render.

Drept dovadă a acestui lucru sunt primele imagini video dinamice oficiale cu modelul BMW M, publicate astăzi pentru a oferi un insight exclusiv asupra dezvoltării sedanului de înaltă performanță pe cea mai dificilă pistă de teste din lume – Nordschleife de pe Nurburgring.

Aflăm deci oficial că noul BMW M3 va fi disponibil la alegere în una din două opţiuni de tracţiune: standard pe puntea din spate doar, ori în premieră pentru M3 cu noul sistem M xDrive! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram