Noul BMW M3 G80 va păstra totuşi grila de radiator în forma şi dimensiunea în care a apărut standard pe noua generaţie Seria 3 şi nu va dispune de una în stilul noii Seria 4/M4 aşa cum s-a crezut anterior, ca urmare fiind create şi o serie de imagini render.

Drept dovadă a acestui lucru sunt primele imagini video dinamice oficiale cu modelul BMW M, publicate astăzi pentru a oferi un insight exclusiv asupra dezvoltării sedanului de înaltă performanță pe cea mai dificilă pistă de teste din lume – Nordschleife de pe Nurburgring.

Aflăm deci oficial că noul BMW M3 va fi disponibil la alegere în una din două opţiuni de tracţiune: standard pe puntea din spate doar, ori în premieră pentru M3 cu noul sistem M xDrive! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!