/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Renato Usatîi, anunțat în căutare de Federația Rusă. Ce spune primarul de Bălți

missing
25 iunie 2020, ora 14:27

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, a fost anunțat în căutare pe teritoriul Federației Ruse. Informația a confirmat-o primarul de Bălți într-o conferință de presă.

Acesta susține că este un dosar fabricat, iar acum a fost anunțat în căutare pe teritoriul Federației Ruse, iar săptămâna viitoare urmează să fie anunțat în căutare internațională. Usatîi spune că îi va scrie procurorului general al Rusiei și îi va da numele ofițerilor FSB, care l-ar fi mințit și pe Vladimir Putin despre rolul liderului PN.

Totodată, acesta s-a adresat Interpolului, precizând că oficiului din Leon să respingă solicitarea de dare în căutare Internațională. Potrivit lui, asta s-ar face pentru a-l împiedica să participe la alegerile prezidențiale.

Usatîi spune că dosarul care i-a fost fabricat are legătură cu Laundromatul, dar susține că el nu a fost implicat în această schemă și își poate demonstra nevinovăția.

În răspunsul la solicitarea online trimisă pe adresa Ministerului rus de Interne nu se precizează în baza cărui articol este dat în căutare Usatîi, fiind inclusă doar remarca „în baza unui articol al Codului Penal”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram