/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Adunate împreună, iată cum arată ultimele 18 exemplare ale modelului BMW i8

missing
26 iunie 2020, ora 11:48

Finisate în Austin Yellow, British Racing Green sau Le Mans Blue. Ultimele 18 automobile BMW i8 au părăsit uzina BMW Group din Leipzig şi au intrat în posesia noilor proprietari. Fiecare automobil a fost un unicat creat în strânsă colaborare cu clientul.

“Nivelul de personalizare al acestor automobile a ridicat câteva provocări majore de procese şi logistice. Dar departamentul nostru de producţie a dovedit din nou că nimic nu este imposibil”, a declarat directorul uzinei, Hans-Peter Kemser.

Producţia unui BMW i8 este în sine un etalon al construcţiei moderne de automobile, datorită conceptului de vehicul, tehnologiei de propulsie şi mixului unic de plastic armat cu fibră de carbon (CFRP) şi aluminiu. Citeşte continuarea articolului şi vezi o galerie de fotografii cu maşinile, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram