Finisate în Austin Yellow, British Racing Green sau Le Mans Blue. Ultimele 18 automobile BMW i8 au părăsit uzina BMW Group din Leipzig şi au intrat în posesia noilor proprietari. Fiecare automobil a fost un unicat creat în strânsă colaborare cu clientul.

“Nivelul de personalizare al acestor automobile a ridicat câteva provocări majore de procese şi logistice. Dar departamentul nostru de producţie a dovedit din nou că nimic nu este imposibil”, a declarat directorul uzinei, Hans-Peter Kemser.

Producţia unui BMW i8 este în sine un etalon al construcţiei moderne de automobile, datorită conceptului de vehicul, tehnologiei de propulsie şi mixului unic de plastic armat cu fibră de carbon (CFRP) şi aluminiu. Citeşte continuarea articolului şi vezi o galerie de fotografii cu maşinile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!