După mai multe zile de ploi torenţiale care s-au abătut şi peste ţara noastră, iată că avem parte de un cer senin şi vreme frumoasă, deşi meteorologii au anunţat deja un Cod Galben de caniculă, valabil pe întreg teritoriul Republicii Moldova în zilele de 28-29 iunie, când temperaturile se vor ridica şi pe alocuri vor depăşi +33 grade Celsius.

Într-un mod oarecare căldura va contribui şi la evaporarea apei din zonele de pe malurile Prutului şi Nistrului, care vor fi inundate.

Însă spre deosebire de vecinii noştri putem spune că avem o ţară cu adevărat binecuvântată de Dumnezeu şi ar trebui să fim mulţumitori chiar şi de puţinul pe care îl avem. Citeşte continuarea articolului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!