/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Atac cu un cuţit în oraşul Glasgow din Marea Britanie. Cel puţin trei persoane au fost înjunghiate şi au decedat

missing
26 iunie 2020, ora 18:55

Atac cu un cuțit în centrul orașului Glasgow din Marea Britanie. Informaţiile iniţiale spun că trei persoane au fost înjunghiate şi au decedat pe scările unui hotel din centrul oraşului Glasgow, scrie mediafax.ro.

Suspectul ar fi fost împuşcat mortal de Poliţie.

Federaţia Scoţiei de Poliţie a confirmat că un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat. Poliţia înarmată rămâne la locaţia din West George Street. Secretarul justiţiei scoţian, Humza Yousaf, a precizat că guvernul a fost informat despre situaţie.

Un martorul, care a văzut urmarea incidentului dintr-o clădire de birouri din apropiere, a spus că patru persoane au fost luate cu ambulanţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram