Noua generaţie Skoda Octavia a fost prezentată încă în luna noiembrie a anului trecut şi chiar noi, cei de la AutoBlog.MD, i-am transmis prezentarea în direct, comentată în limba română, din centrul auto Skoda din Chişinău.

Între timp a apărut şi într-o versiune RS, dar şi una Scout, iar în curând ar trebui să ajungă în sfârşit şi în ţara noastră, asta pentru că în state din Europa se cumpără deja activ.

În Republica Cehă, patria Skoda, noua generație Octavia a fost scoasă la vânzare încă de la sfârșitul anului trecut. Însă dacă de atunci au fost disponibile maşini în echipările Ambition (medie) şi Style (la moment cea mai bogată), acum a fost introdusă echiparea de bază, cea mai simplistă, cunoscută sub denumirea Active. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!