/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Noua Skoda Octavia Active – cum arată în cea mai simplă echipare şi ce dotări include

missing
26 iunie 2020, ora 17:29

Noua generaţie Skoda Octavia a fost prezentată încă în luna noiembrie a anului trecut şi chiar noi, cei de la AutoBlog.MD, i-am transmis prezentarea în direct, comentată în limba română, din centrul auto Skoda din Chişinău.

Între timp a apărut şi într-o versiune RS, dar şi una Scout, iar în curând ar trebui să ajungă în sfârşit şi în ţara noastră, asta pentru că în state din Europa se cumpără deja activ.

În Republica Cehă, patria Skoda, noua generație Octavia a fost scoasă la vânzare încă de la sfârșitul anului trecut. Însă dacă de atunci au fost disponibile maşini în echipările Ambition (medie) şi Style (la moment cea mai bogată), acum a fost introdusă echiparea de bază, cea mai simplistă, cunoscută sub denumirea Active. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram