/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Tiraspolul a anunțat despre alte șapte cazuri noi de coronavirus

missing
26 iunie 2020, ora 10:30

Așa-zisele autorități de la Tiraspol au anunțat astăzi, 26 iunie, despre alte șapte cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, în stânga Nistrului, după efectuarea a 132 de teste de laborator. 

Printre cei infectați se numără: un bărbat de 51 de ani din orașul Tiraspol, două femei din orașul Bender în vârstă de 50 și 68 de ani și o familie din raionul Dubăsari. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, soția acestuia în vârstă de 36 de ani, fiul celor doi în vârstă de 16 ani și fiica de un anișor.

Până la această oră, în stânga Nistrului au fost confirmate 1 177 de cazuri de infectare cu COVID-19. Din numărul total al pacienților, 46 au decedat, iar alți 949 au fost tratați.

Potrivit Ministerului Sănătății, în Republica Moldova bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 15 453. 8 599 de persoane au fost tratate, iar 502 au decedat din cauza COVID-19.

Cei de la minister deocamdată nu au raportat aceste șapte cazuri noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram