Mihai Pârgaru, unul dintre luptătorii K1, acuzați de omorul lui Sergiu Bejenari, în fața unui club de noapte, a fost achitat! De asemenea, nici cel de-al doilea acuzat, Aurel Ignat, nu va face închisoare pentru omor, fiind la fel achitat.

Acestuia i-a fost aplicată doar o amendă în valoare de 10 mii de unități convenționale (500 de mii de lei) pentru huliganism.

Decizia a fost luată cu puțin timp în urmă de magistrații Judecătoriei Buiucani.

Procuratura municipiului Chișinău a solicitat condamnarea, la câte 15 ani închisoare,a celor doi luptători K1, care acum doi ani au bătut până la moarte un tânăr, pe două capete de acuzare: huliganism și vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, soldată cu decesul unei persoane.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, când inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tânăr, care a decedat, peste câteva zile, la spital.

„În acțiunile agresorilor, procurorii au reținut comiterea huliganismului, vătămarea intenționată gravă a integrității corporale, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unei persoane”, se spune în comunicatul procuraturii.

Pronunțarea sentinței în privința celor doi sportivi este fixată pentru 26 iunie, ora 14.00, la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

În prezent, inculpații sunt cercetați în stare de libertate. Dosarul în privința coparticipantului celor doi a fost disjuns într-o procedură sperată, acesta fiind anunțat în căutare.

Ani grei de închisoare. Ce pedeapsă cer procurorii pentru luptătorii K1, acuzați de omorul unui tânăr în fața unui club de noapte din Capitală

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!