Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că nu exclude faptul că PCRM ar putea participa la eventuale alegeri parlamentare anticipate, în cazul în care acestea vor avea loc. Totuși, liderul comuniștilor nu a spus cu fermitate dacă formațiunea lui se va înregistra în calitate de candidat.

Voronin spune că vrea mai întâi să vadă „regulile de joc” și după aceea va fi luată o decizie. „-În caz de alegeri parlamentare anticipate, candidați? – Noi nu ne înlăturăm de acest lucru, eu nu răspund negativ la această întrebare, dar nu pot confirma în mod responsabil că o să fie așa cum mă întrebați dumneavoastră”, a declarat Voronin într-un interviu pentru TV8.

Vladimir Voronin spune că își dorește să fie organizate alegeri parlamentare anticipate și spune că acest lucru este chiar necesar.

„Vreau să cred și înadins vreau să fie alegeri anticipate pentru că mai neprofesionist, mai leneș și mai corupt n-am avut în toți anii de independență. De aceea, acest Parlament trebuie urgent să plece”, a precizat comunistul.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!