Va participa sau nu PCRM la eventuale alegeri parlamentare anticipate. Răspunsul lui Vladimir Voronin

26 iunie 2020, ora 23:34

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, susține că nu exclude faptul că PCRM ar putea participa la eventuale alegeri parlamentare anticipate, în cazul în care acestea vor avea loc. Totuși, liderul comuniștilor nu a spus cu fermitate dacă formațiunea lui se va înregistra în calitate de candidat.

Voronin spune că vrea mai întâi să vadă „regulile de joc” și după aceea va fi luată o decizie. „-În caz de alegeri parlamentare anticipate, candidați? – Noi nu ne înlăturăm de acest lucru, eu nu răspund negativ la această întrebare, dar nu pot confirma în mod responsabil că o să fie așa cum mă întrebați dumneavoastră”, a declarat Voronin într-un interviu pentru TV8.

Vladimir Voronin spune că își dorește să fie organizate alegeri parlamentare anticipate și spune că acest lucru este chiar necesar.

„Vreau să cred și înadins vreau să fie alegeri anticipate pentru că mai neprofesionist, mai leneș și mai corupt n-am avut în toți anii de independență. De aceea, acest Parlament trebuie urgent să plece”, a precizat comunistul.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram