/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/DOC/ Președintele Dodon susține că Rusia vrea să reia negocierea creditului de 200 milioane de euro pentru R. Moldova: ”Procesul a început”

missing
27 iunie 2020, ora 14:00

Federația Rusă este gată să reia negocierile cu Guvernul de la Chișinău privind acordarea creditului în valoare de 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova.  O scrisoare în acest sens a fost publicată, sâmbătă 27 iunie, de Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Scriosarea publicată de către Dodon a fost primită acum o săptămână, pe 23 iunie, înainte de plecarea șefului statului la parada de la Moscova.

Permiteți-mi să-mi exprim respectul față de Ministerul Finanțelor al R. Moldova. Pe 15 mai, premierul Ion Chicu a înaintat o scrisoare în adresa Guvernului din Federația Rusă. Confirmăm că autoritățile din Rusia sunt gată să reia negocierile privind acordarea împrumutului în valoare de 200 de milioane de euro pentru Republica Moldova”, se arată în scrisoare.

Totodată, oficialul rus solicită Guvernului de la Chișinău să anunțe și să prezinte propunerile și schimbările care urmează să fie introduse în textul acordului de credit.

Mesajul postat de Igor Dodon pe pagina sa de facebook:

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram