Premierul Ion Chicu a postat un mesaj pe facebook în care vorbește despre cetățenii care vizitează lanuri de levănțică: „Când unii din voi veți fi internați în stare gravă la spital – arătați medicului pozele cu levanțică”.

Despre noi, moldovenii…

Nu ”v-atingem nici c-o floare”. Și nici cu amenzi, că deja nu mai avem dreptul…

Dar când unii din voi veți fi internați în stare gravă la spital – arătați medicului pozele cu levanțică. Medicii de care noi, mioriticii, ne batem joc, vor aprecia ”frumosul” din noi.

Sunt sigur, că majoritatea pasionaților chiar în lanul de levănțică se plâng că ”UE-ul ne-a inchis granițele”. Dar de ce ar trebui altfel să se comporte lumea civilizată cu noi, mioriticii?”, se arată în mesajul postat de Ion Chicu pe pagina sa de facebook.

Totodată, din imaginile video postate astăzi, de către un internaut pe facebook, se vede cum zeci de oameni au luat cu asalt lanurile de levănțică. „Record de vizitători”, asta a scris tânărul la descrierea imaginilor video.

 

/VIDEO/ Lanurile de levănțică, luate cu asalt de vizitatori. În unele zile se formează și cozi

/FOTO/ Un lan din Criuleni, luat cu asalt de zeci de oameni care vor să-și facă fotografii cu levănțica-n floare

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!