Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 971: Rusia e cu ochii pe Moldova, Kievul și Moscova se atacă reciproc cu drone, iar NATO avertizează

O femeie din Zăicani, descoperită moartă într-o fântână

missing
28 iunie 2020, ora 11:36

O femeie din satul Zăicani, raionul Râșcani a fost găsită moartă, într-o fântână din localitate. Victima, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperită aseară de salvatori, după ce dimineață sora sa o anunțase dispărută.

Potrivit poliției, femeia decedată și sora ei s-au înțeles în ajun ca sâmbătă dimineață să se întâlnească pentru a face împreună conserve pentru iarnă. Prima nu a dat însă ieri niciun semn de viață, așa că alarmată, sora a decis să anunțe poliția și salvatorii pentru a o căuta.

Corpul neînsuflețit a fost găsit abia după ora 19:00, într-o fântână cu o adâncime de 17 metri. Pe cadavru nu au fost descoperite semne de moarte violentă.

Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili cum s-a întâmplat tragedia. Femeia ar fi locuit singură și nu era conflictuală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.