Timpul trece, iar produsele mărcii Lynk & Co, creată cu forţele comune ale Geely şi Volvo, au reuşit timp de patru ani să se extindă până la un total de cinci! Gama a fost lansată prin crossoverul 01, urmat de crossoverul european 02sedanul 03SUV-ul coupe 05 şi cel mai nou membru este 06, cel mai compact crossover!

Iar dacă vă întrebaţi unde este modelul 04, atunci răspunsul ar fi că încă nu este gata, ori nici nu va exista, deşi a fost anunţat în 2018 în calitate de hatchback.

Prin ce se remarcă noul Lynk & Co 06? Este cea mai compactă mașină a mărcii: lungimea sa este de 4.340 mm. Designul păstrează în mare măsură stilul deja implementat pe toate “rudele”, deși cu unele inovații precum o grilă de radiator cu celule mai largi, dar şi stopuri originale compuse din două secţiuni diferite. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!