/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră: Noul Lynk & Co 06 – cel mai compact crossover al proaspetei mărci

missing
28 iunie 2020, ora 14:57

Timpul trece, iar produsele mărcii Lynk & Co, creată cu forţele comune ale Geely şi Volvo, au reuşit timp de patru ani să se extindă până la un total de cinci! Gama a fost lansată prin crossoverul 01, urmat de crossoverul european 02sedanul 03SUV-ul coupe 05 şi cel mai nou membru este 06, cel mai compact crossover!

Iar dacă vă întrebaţi unde este modelul 04, atunci răspunsul ar fi că încă nu este gata, ori nici nu va exista, deşi a fost anunţat în 2018 în calitate de hatchback.

Prin ce se remarcă noul Lynk & Co 06? Este cea mai compactă mașină a mărcii: lungimea sa este de 4.340 mm. Designul păstrează în mare măsură stilul deja implementat pe toate “rudele”, deși cu unele inovații precum o grilă de radiator cu celule mai largi, dar şi stopuri originale compuse din două secţiuni diferite. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram