/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

BMW și-a schimbat logo-ul pe Facebook în susținerea comunității LGBT

missing
29 iunie 2020, ora 13:01

Producătorul de mașini „BMW” și-a schimbat pe Facebook logo-ul în susținerea comunității LGBT. Reprezentanții companiei au venit cu un mesaj în care punctează că în societate nu trebuie să fie loc pentru ură și lipsă de respect. 

„La „BMW” trăim diversitate. Credem într-o cultură deschisă în care nimeni nu va fi dezavantajat, favorizat sau hărțuit din cauza originii etnice, a culorii pielii, a naționalității, sexului, religiei, dizabilității sau vârstei.

Suntem cu toții ființe umane… Nici în cadrul companiei noastre, nici pe canalele noastre de socializare nu există loc pentru ură sau lipsă de respect. Acestea fiind spuse, încurajăm toată lumea să acționeze într-un mod respectuos și prietenos”, spun reprezentanții companiei.

În Republica Moldova în fiecare an sunt organizate manifestații care au scopul de a sensibiliza oamenii privind drepturile persoanelor LGBT. Anul trecut sute de persoane au ieșit în centrul Chișinăului pentru a participa la Marșul solidarității „Sunt OK”.

Manifestanții au fost întâmpinați de un grup de susținători ai familiei tradiționale, printre care erau și preoți, care au cântat cântece bisericești. Prin urmare, coloana a fost însoțită de un număr impunător de polițiști.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram