Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a postat un mesaj la aniversarea celor trei ani de activitate a televiziunii noastre în care mulțumește echipei pentru munca efectuată. „Datorită celor ca voi, am avansat în lupta pentru democrație și libertate”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook afirmând că mai sunt multe de făcut.

Mesajul integral poate fi citit mai jos:

Trei ani în urmă apărea TV8 după un rebranding radical, dar și creativ. Îmi amintesc cum a apărut numele TV8, îmi amintesc cât de aproape era falimentul, îmi amintesc cât de întunecate timpuri trăiam trei ani în urmă. Toți erau speriați, descurajați, deprimați. Puțini credeau în dreptate. Voi ați fost printre puținii care dădeau voce opiniilor incomode guvernării.

Deși pare o veșnicie, au trecut DOAR trei ani. Întunericul de pe atunci parcă se crapă a ziuă, dar mai avem mult până vin zorii.

La mulți ani, TV8.MD!

Datorită celor ca voi, am avansat în lupta pentru democrație și libertate. Dar față de ce a fost făcut, sunt mult mai multe care rămân de făcut.

Vă mulțumesc.”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!