Șeful statului susține că de la 15 iulie, dacă situația epidiomiologică din țară nu se va înrăutăți, moldovenii care se vor întoarce nu vor trebuie să stea în izolare. Declarațiile au fost făcute după ședința comună dintre primele persoane în stat.

„Dacă situația nu se va înrăutăți, domnul Prim-ministru va propune ca după data de 15 iulie să fie scoasă obligativitatea de carantină pentru cei care intră în R. Moldova din afara țării. Mă refer la cetățenii noștri care vin acasă”, a declarat șeful statului.

Precizăm că în prezent, toate persoanele care revin în țară trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

Până la ora actuală, în Republica Moldova sunt confirmate 16 080 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1203 în Transnistria.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!