/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noul Audi Q5 facelift – primul SUV cu stopuri digital OLED

missing
29 iunie 2020, ora 15:53

Q5 a fost de ani de zile unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din segmentul premium de dimensiuni medii de pe piețele europene. Iar acum, Audi l-a făcut şi mai bun, dar şi mai atractiv!

Q5-ul optimizat combină un caracter sportiv cu o utilizare excelentă de zi cu zi, și vine cu o gamă largă de opțiuni de infotainment și asistență. Designul exterior al acestui model de mare succes pune accentul pe identitatea Q și se mândrește cu nişte stopuri cu tehnologie digital OLED, introduse pe un model de serie pentru prima dată în întreaga lume!

Serios, stopurile lui Q5 facelift arată izbitor! Citeşte articolul mai departe pentru a explora maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram