Q5 a fost de ani de zile unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din segmentul premium de dimensiuni medii de pe piețele europene. Iar acum, Audi l-a făcut şi mai bun, dar şi mai atractiv!

Q5-ul optimizat combină un caracter sportiv cu o utilizare excelentă de zi cu zi, și vine cu o gamă largă de opțiuni de infotainment și asistență. Designul exterior al acestui model de mare succes pune accentul pe identitatea Q și se mândrește cu nişte stopuri cu tehnologie digital OLED, introduse pe un model de serie pentru prima dată în întreaga lume!

Serios, stopurile lui Q5 facelift arată izbitor! Citeşte articolul mai departe pentru a explora maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!