/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ De ziua TV8, dăruim receptoare pentru ca să ajungem în cât mai multe case

missing
29 iunie 2020, ora 21:43

Își doresc enorm să urmărească tv8, dar nu au această posibilitate, din cauza problemelor tehnice. Așa că, de ziua noastră, mai dăm start unei campanii prin care vom încerca să aducem postul nostru în mai multe case, prin intermediul televiziunii digitale terestre. Pentru aceasta, vom dărui receptoare ce vor permite telespectatorilor să vizioneze absolut gratuit, fără abonamente lunare, un număr mare de posturi tv, printre care și TV8. Și asta, atenție (!), fără să fie conectați la internet sau un operator de cablu.

Sute de persoane au reacționat la anunțul de pe Facebook, prin care i-am îndemnat pe urmăritorii noștri să lase în comentarii contactele persoanelor apropiate care vor să recepționeze TV8, dar nu au posibilitate tehnică să o facă. Oferta a fost valabilă în limita stocului disponibil.

DENIS ZAVOROTNÎI, DIGITAL MANAGER TV8:

Am avut un impact foarte mare și ne bucurăm enorm de mult pentru interesul manifestat față de aceste receptoare. Am reieșit din argumentarea expusă în aceste mesaje și comentarii, este vorba de persoane care nu au posibilitate tehnică și nici financiară să-și procure aceste receptoare.

Câștigătorii urmează să fie anunțați în zilele ce urmează, prin telefon. TV8 a început să fie difuzat prin primul sistem multiplex începând cu data de 1 Iunie. Datorită acestui fapt, postul nostru a devenit accesibil chiar și în zonele unde nu sunt prestate servicii audiovizuale.

MIHAI IACOB, DIRECTOR GENERAL, ÎNTREPRINDEREA DE STAT RADIOCOMUNICAȚII: „Beneficiile multiplexului sunt enorm de mari în comparație cu toate tipurile de rețele care există în Republica Moldova. În primul rând, un semnal poate fi recepționat gratuit. Alt beneficiu este că populația, indiferent că se află în zona rurală sau urbană pot recepționa un număr mare de program de tv degitală. Calitatea este impecabilă, sunetul și toți parametrii sunt excepționali”.

Pentru ca telespectatorii să se conecteze la TV8 prin Multiplex, trebuie să aibă un televizor compatibil cu semnalul digital. Însă, dacă televizorul este mai vechi, atunci consumatorul ar trebui să instaleze un setbox – dispozitivul care permite recepționarea serviciilor media audio-vizuale. În prezent, TV8 este singura televiziune independentă din Republica Moldova, disponibilă în grila Multiplex.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram