/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Ultima Oră! Un deputat PSRM părăsește fracțiunea și se alătură la Pro Moldova

missing
30 iunie 2020, ora 09:28

Deputatul PSRM, Ștefan Gațcan, a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și se alătură grupului Pro Moldova. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

Nu vreau să dezamăgesc alegătorii mei. Vreau să continuu realizarea promisiunilor electorale și știu cum pot face asta! Dar constat că aceste promisiuni nu le voi putea realiza alături de echipa PSRM din Parlament.
În schimb, sunt profund impresionat de curajul, abnegația și forța cu care noul partid politic „PRO MOLODOVA” se luptă pentru interesele cetățenilor și țării, iar ultimele acțiuni și inițiative, în special, din domeniul social, mă reprezintă pe deplin. Astfel, Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”. Sunt conștient de toată mizeria, atacurile, falsurile și minciunile care nu vor ezita să curgă la adresa mea, dar rămîn ferm pe poziții, nu voi ceda presiunilor și amenințărilor, voi rămîne fidel convingerilor mele, voi fi fidel alegătorilor din circumscripția Hîncești iar alături de așa o echipă profesionistă precum este PRO MOLDOVA, sunt sigur că vom putea realiza fapte bune pentru Moldova!
”, a scris Gatcan pe pagina sa de Facebook.

Ștefan Gațcan este medic obstetrician-ginecolog. Acesta a ajuns deputat în fracțiunea PSRM după ce a câștigat alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală nr. 38 la 15 martie.

Astfel, coaliția de guvernare rămâne cu doar 49 de mandate, 36 de deputați ai PSRM și 13 deputați ai PDM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram