/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră mondială: Noul Bentley Bentayga facelift

missing
30 iunie 2020, ora 20:22

După peste 20.000 de exemplare făcute şi vândute de la momentul lansării în 2016 (introducere în noiembrie 2015), timp în care câteva unităţi au ajuns şi în ţara noastră, dar şi perioadă în care am reuşit să testăm primul SUV din istoria mărcii în exclusivitate pentru presa auto din Moldova, iată că cei de la Bentley anunţă facelift-ul pentru Bentayga!

Va reuşi oare să mai atragă alţi cel puţin 20.000 de oameni în a doua jumătate a perioadei de existenţă a generaţiei actuale? Iată prin ce va încerca să o facă.

Noul SUV Bentley Bentayga facelift este anunţat ca fiind prima mașină lansată în cadrul noii strategii de afaceri Beyond100 a mărcii, o călătorie care va vedea compania devenind lider mondial în domeniul mobilității de lux durabile. Modelul va continua să existe în mai multe configuraţii de scaune, dar şi motorizări, acum adaptate noilor norme de poluare, inclusiv una fiind plug-in hybrid. Explorează lista noutăţilor introduse pe maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram