După peste 20.000 de exemplare făcute şi vândute de la momentul lansării în 2016 (introducere în noiembrie 2015), timp în care câteva unităţi au ajuns şi în ţara noastră, dar şi perioadă în care am reuşit să testăm primul SUV din istoria mărcii în exclusivitate pentru presa auto din Moldova, iată că cei de la Bentley anunţă facelift-ul pentru Bentayga!

Va reuşi oare să mai atragă alţi cel puţin 20.000 de oameni în a doua jumătate a perioadei de existenţă a generaţiei actuale? Iată prin ce va încerca să o facă.

Noul SUV Bentley Bentayga facelift este anunţat ca fiind prima mașină lansată în cadrul noii strategii de afaceri Beyond100 a mărcii, o călătorie care va vedea compania devenind lider mondial în domeniul mobilității de lux durabile. Modelul va continua să existe în mai multe configuraţii de scaune, dar şi motorizări, acum adaptate noilor norme de poluare, inclusiv una fiind plug-in hybrid. Explorează lista noutăţilor introduse pe maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!