Deputatul Ștefan Gațcan, care a anunțat azi că pleacă din fracțiunea parlamentară a PSRM și aderă la „Pro Moldova”, ar fi fost oprit în această după-amiază în mod abuziv în trafic și ar fi fost amenințat mai întâi de o persoană necunoscută, iar ulterior chiar de doi dintre foștii colegi socialiști – Vlad Batrâncea și Corneliu Furculiță.

Despre aceasta au anunțat cei de la „Pro Moldova” care au publicat imagini video de la locul incidentului – podul de la Telecentru. În ele apar Batrâncea și Furculiță, care coboară dintr-un automobil și se îndreaptă spre un BMW X6. Cei doi rămân afară și poartă o discuție cu cineva, care după voce  pare a fi Ștefan Gațcan.

Nu este clar însă despre ce vorbesc deputații. Cei de la „Pro Moldova” spun că Furculiță și Batrâncea l-ar fi amenințat pe Gațcan inclusiv cu răfuiala fizică și l-ar fi obligat să își depună mandatul de deputat.

L-am sunat pe Ștefan Gațcan pe telefonul mobil, însă are telefonul închis. L-am căutat și la clinica privată pe care a fondat-o și unde activează, dar nu a fost de găsit. Nici cei doi deputați socialiști nu au răspuns la apelurile noastre pentru a comenta situația.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!