/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Pro Moldova” spune că Gațcan ar fi fost oprit abuziv în trafic și amenințat de doi foști colegi socialiști

30 iunie 2020, ora 16:57

Deputatul Ștefan Gațcan, care a anunțat azi că pleacă din fracțiunea parlamentară a PSRM și aderă la „Pro Moldova”, ar fi fost oprit în această după-amiază în mod abuziv în trafic și ar fi fost amenințat mai întâi de o persoană necunoscută, iar ulterior chiar de doi dintre foștii colegi socialiști – Vlad Batrâncea și Corneliu Furculiță.

Despre aceasta au anunțat cei de la „Pro Moldova” care au publicat imagini video de la locul incidentului – podul de la Telecentru. În ele apar Batrâncea și Furculiță, care coboară dintr-un automobil și se îndreaptă spre un BMW X6. Cei doi rămân afară și poartă o discuție cu cineva, care după voce  pare a fi Ștefan Gațcan.

Nu este clar însă despre ce vorbesc deputații. Cei de la „Pro Moldova” spun că Furculiță și Batrâncea l-ar fi amenințat pe Gațcan inclusiv cu răfuiala fizică și l-ar fi obligat să își depună mandatul de deputat.

L-am sunat pe Ștefan Gațcan pe telefonul mobil, însă are telefonul închis. L-am căutat și la clinica privată pe care a fondat-o și unde activează, dar nu a fost de găsit. Nici cei doi deputați socialiști nu au răspuns la apelurile noastre pentru a comenta situația.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram