/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Corneliu Furculiță, după ce Anatolie Labuneț a înjurat-o pe colega noastră Natalia Ghețu: „Ne cerem scuze în numele fracțiunii”

missing
01 iulie 2020, ora 22:05

După ce deputatul Anatolie Labuneț, membru al fracțiunii PSRM, a înjurat-o azi pe colega noastră de la tv8 Natalia Ghețu, colegul acestuia de fracțiune, Corneliu Furculiță, și-a cerut scuze.

„Ne cerem scuze în numele fracțiunii”, a spus Furculiță într-o intervenție telefonică la Politica Nataliei Morari de la tv8.

Incidentul s-a întâmplat azi, la Parlament. Colega noastră Natalia Ghețu l-a rugat pe Anatolie Labuneț să comenteze cazul raportat de Ștefan Gațcan la Procuratură, precum că a fost amenințat de Vlad Batrîncea și Corneliu Furculiță, iar deputatul socialist i-a dat reporterei tv8 un răspuns necenzurat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram