/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

După ce Candu a spus că Gațcan rămâne a fi sechestrat, Furculiță zice că acesta e bine: „Sunt convins că e într-un loc sigur”

missing
01 iulie 2020, ora 21:14

După ce Andrian Candu a declarat că Ștefan Gațcan s-ar afla acum la Condrița sau la Bulboaca și că ar fi în continuare limitat în mișcare și nici acces la mijloacele de comunicare nu ar avea, Corneliu Furculiță susține că acesta este într-un loc sigur și că s-ar afla cu familia sa. 

„Sunt convins că este într-un loc sigur. Sunt sigur că securitatea lui nu amenințată de nimeni, e cu familia și este bine”, a spus Furculiță, la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Socialistul spune că Gațcan rămâne în continuare în echipa PSRM; dar cu mandatul depus.

Întrebat dacă a fost sau nu Gațcan azi la Președinție, Furculiță a spus că nu poate să spună exact: „Dar dacă reprezentanții Președinției au spus că nu a fost, înseamnă că așa este”, a zis acesta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram