Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 972: Scenariul negru, atac mortal, pilot ucis și supărarea Kievului. SUA: Rusia nu a reușit în Moldova

Furculiță, întrebat dacă el era acel Cornel, vizat în discuția lui Plahotniuc și Dodon. Cum răspunde socialistul

missing
01 iulie 2020, ora 22:24

Corneliu Furculiță, deputat în fracțiunea Partidului Sociaiștilor (PSRM), spune că „este un fals” presupunerea că el ar fi acel Cornel, despre care vorbesc Vlad Plahotniuc și Igor Dodon în înregistrarea video cu „kuliokul” destinat achitării salariilor. Acesta a fost întrebat despre acesta caz într-o intervenție telefonică la Politica Nataliei Morari de la tv8. 

Imediat ce Corneliu Furculiță a pus receptorul, Vladimir Cebotari, prezent în platoul emisiunii, fost coleg al lui Vlad Plahotniuc în Partidul Democrat, a zis: „De ce nu l-ați întebat dacă există video și când a venit după kuliok?”.

Înregistrarea video cu renumitul „kuliok” ar fi fost făcută acum aproximativ un an. În acea înregistrare Plahotniuc și Dodon vorbesc despre un anumit Cornel care va veni după „kuliok”, din care ulterior urmau să fie achitate salarii. Menționăm că Procuratura nu a pornit urmărirea penală în acest caz, din lipsă de temei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.