Corneliu Furculiță, deputat în fracțiunea Partidului Sociaiștilor (PSRM), spune că „este un fals” presupunerea că el ar fi acel Cornel, despre care vorbesc Vlad Plahotniuc și Igor Dodon în înregistrarea video cu „kuliokul” destinat achitării salariilor. Acesta a fost întrebat despre acesta caz într-o intervenție telefonică la Politica Nataliei Morari de la tv8. 

Imediat ce Corneliu Furculiță a pus receptorul, Vladimir Cebotari, prezent în platoul emisiunii, fost coleg al lui Vlad Plahotniuc în Partidul Democrat, a zis: „De ce nu l-ați întebat dacă există video și când a venit după kuliok?”.

Înregistrarea video cu renumitul „kuliok” ar fi fost făcută acum aproximativ un an. În acea înregistrare Plahotniuc și Dodon vorbesc despre un anumit Cornel care va veni după „kuliok”, din care ulterior urmau să fie achitate salarii. Menționăm că Procuratura nu a pornit urmărirea penală în acest caz, din lipsă de temei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!