/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Altercație în fața președinției între poliție și deputații Pro Moldova

missing
01 iulie 2020, ora 16:33

Polițiștii au împins cu forța deputații Pro Moldova și cetățenii prezenți în fața instituției prezidențiale care nu permiteau unor mașini să iasă de pe teritoriul instituției. Ulterior, au urmat altercații dintre poliție și Candu și Cebotari.

Din imagini vedem cum Andrian Candu și Vladimir Cebotari insistă să verifice cine este în interiorul a două mașini care voiau să iasă de pe teritoriul Președinției. Poliția a format un cordon înaintea acestora și au cerut deputaților să le permită ieșirea, după ce aceștia refuză, poliția împinge mulțimea cu forța.

În timp ce mașinile ies de pe teritoriul instituției, mulțimea strigă opriți-le, iar deputații Pro Moldova sunt ținuți cu forța de polițiști, în timp ce încearcă să ajungă la mașini.

Deputații Pro Moldova au blocat intrările de la Președinției afirmând că în interior se află Ștefan Gațcan, care și-a depus astăzi mandatul, după ce ieri a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și trece la Pro Moldova. Anunțul despre renunțarea la mandat a fost făcut de deputatul PSRM, Corneliu Furculiță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram