/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Paradox istoric, decizie UE, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin este un nazist

/VIDEO/ Momentul în care Vladimir Cebotari e luat pe capota unei mașini SPPS

missing
01 iulie 2020, ora 16:47

Scandalul de lângă clădirea Președinției continuă! Acolo se află în continuare mai mulți deputați, care vor să intre la șeful statului, Igor Dodon, pentru a se asigura ca Ștefan Gațcan, care a anunțat azi că își depune mandatul de deputat și care nu e de găsit de mai multe ore, este în regulă.

Situația a degenerat, iar o deputatul „Pro Moldova”, Vladimir Cebotari a fost luat pe capotă de o mașină a SPPS care a încercat să intre pe una dintre porțile de la Președinție. Cebotari nu a fost rănit.

Șoferul aflat la volanul mașinii a încercat să plece, dar a fost oprit de deputați și poliție.

„Veniți, vă rog să îl documentați, băieți, ați văzut cum a mers peste mine? Vă rog să faceți proces verbal”, le-a cerut Cebotari oamenilor legii în timp ce șoferul a încercat să plece.

Amintim că mai mulți deputați „Pro Moldova” și alți politicieni au venit acum câteva ore la Președinție, spunând că Ștefan Gașcan s-ar afla sechestrat în clădire. Asta după ce deja fostul deputat nu a fost de găsit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram