/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Primele declarații ale Pro Moldova despre Ștefan Gațcan. Sîrbu: L-au impus să semneze cererea

missing
01 iulie 2020, ora 14:05

Deputații Pro Moldova susțin că Ștefan Gațcan ar fi fost impus să semneze cererea prin care și-a depus mandatul de deputat. Sergiu Sârbu spune că Ștefan Gațcan a fost sechestrat în clădirea Parlamentului, iar acum s-ar afla la Președinție.

„Un caz ieșit din comun un deputat în Parlament efectiv a fost sechestrat, răpit și dus cu forța aici în clădirea Președinției și impus sub o presiune și intimidare și amenințare fără precedent ca să-și depună mandatul de deputat. Avem informații că anume aici în această clădire (n.r. a președinției) ar putea să se afle domnul Ștefan Gațcan care a fost impus să facă acest pas sub o presiune nemaipomenită. De două ore nu-l mai putem găsi. A venit la ședința Comisiei Proteciei Sociale și după asta deputații PSRM pur și simplu l-au izolat l-au târât în cabinete. L-au impus să semneze această cerere sub presiune”, a declarat Sîrbu.

Colegul său Andrian Candu spune că au început să sesizeze corpul diplomatic. „Am început să sesizăm corpul diplomatic și am anunțat politia să vină și să facă raport și să încercăm să intrăm. Sunt câțiva colegi care stau să nu iasă mașinile acolo. E ca în anii 90”, a declarat Candu.

Știrea se actualizează.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram