/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/GRAFIC/: Cine este favoritul la prezidențiale, potrivit sondajului BOP

missing
02 iulie 2020, ora 12:30

În toamna acestui an în R. Moldova vor fi organizați alegerile prezidențiale,  potrivit  datele Barometrului Opiniei Publice, cele mai multe șanse să acceadă în funcție are actualul șef de stat Igor Dodon. Cel puțin asta cred 22,4 la sută din respondenți.

Următoarea în topul preferințelor respondenților este Maia Sandu cu 11%.  Lidera PAS este urmată de Renato Usatîi și Ilan Șor.

În același timp, respondeții cred că dacă bătălia în turul doi s-ar da între Maia Sandu și Igor Dodon, lidera PAS ar câștiga. Iar dacă, s-ar da între Năstase și Dodon, cel de-al doilea ar câștiga.

Sondajul a fost efectuat în perioada 12- 23 iunie, pe un eșantion de 1 200 de persoane și are o marjă de eroare de +/- 2,9%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram