În toamna acestui an în R. Moldova vor fi organizați alegerile prezidențiale,  potrivit  datele Barometrului Opiniei Publice, cele mai multe șanse să acceadă în funcție are actualul șef de stat Igor Dodon. Cel puțin asta cred 22,4 la sută din respondenți.

Următoarea în topul preferințelor respondenților este Maia Sandu cu 11%.  Lidera PAS este urmată de Renato Usatîi și Ilan Șor.

În același timp, respondeții cred că dacă bătălia în turul doi s-ar da între Maia Sandu și Igor Dodon, lidera PAS ar câștiga. Iar dacă, s-ar da între Năstase și Dodon, cel de-al doilea ar câștiga.

Sondajul a fost efectuat în perioada 12- 23 iunie, pe un eșantion de 1 200 de persoane și are o marjă de eroare de +/- 2,9%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!