/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Minsk: Un rus beat a urinat pe un Lamborghini, după care i-a spart un geam cu un tomberon

missing
02 iulie 2020, ora 14:29

Să vezi şi să nu crezi! Un incident neobișnuit a avut loc în oraşul Minsk, capitala Belarusului, acolo unde un bărbat originar din Rusia, în semn de protest, a urinat pe el, după care l-a spart.

S-a întâmplat totul încă în ziua de 24 iunie, însă presa locală a aflat despre situaţie şi a relatat-o abia după două zile.

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile, tânărul în vârstă de 26 de ani din Arhangelsk, Federaţia Rusă, consuma băuturi alcoolice şi se plimba pe bd. Independenţei din oraş. La un moment dat, a observat în parcul unui centru comercial (anume) un Lamborghini Aventador, pe care a decis “să-şi facă treburile”. Citeşte continuarea şi vezi imagini video cu momentul faptei, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram