Să vezi şi să nu crezi! Un incident neobișnuit a avut loc în oraşul Minsk, capitala Belarusului, acolo unde un bărbat originar din Rusia, în semn de protest, a urinat pe el, după care l-a spart.

S-a întâmplat totul încă în ziua de 24 iunie, însă presa locală a aflat despre situaţie şi a relatat-o abia după două zile.

Potrivit informaţiilor oficiale disponibile, tânărul în vârstă de 26 de ani din Arhangelsk, Federaţia Rusă, consuma băuturi alcoolice şi se plimba pe bd. Independenţei din oraş. La un moment dat, a observat în parcul unui centru comercial (anume) un Lamborghini Aventador, pe care a decis “să-şi facă treburile”. Citeşte continuarea şi vezi imagini video cu momentul faptei, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!