/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noile Audi e-tron S şi e-tron S Sportback au devenit maşini de serie

missing
02 iulie 2020, ora 10:53

Modelele Audi e-tron S şi e-tron S Sportback, care au primit câte trei motoare electrice şi au fost arătate lumii pentru prima dată în luna februarie în calitate de prototipuri, au devenit acum electromobile de serie care pot fi comandate de la producător.

Caracteristicile cheie ale versiunilor sportive ale SUV-urilor electrice: Au fiecare câte trei motoare electrice, două dintre care pe puntea din spate, ceea ce fac din aceste modele primele de serie din lume cu o astfel de configuraţie, care vor intra în producţie de serie.

În treapta S a cutiei de viteze şi datorită sistemului de răcire performant, pot genera în total până la 503 CP şi tocmai 973 Nm de cuplu, cifrele ajungând în formă reproductibilă timp de opt secunde. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram