Modelele Audi e-tron S şi e-tron S Sportback, care au primit câte trei motoare electrice şi au fost arătate lumii pentru prima dată în luna februarie în calitate de prototipuri, au devenit acum electromobile de serie care pot fi comandate de la producător.

Caracteristicile cheie ale versiunilor sportive ale SUV-urilor electrice: Au fiecare câte trei motoare electrice, două dintre care pe puntea din spate, ceea ce fac din aceste modele primele de serie din lume cu o astfel de configuraţie, care vor intra în producţie de serie.

În treapta S a cutiei de viteze şi datorită sistemului de răcire performant, pot genera în total până la 503 CP şi tocmai 973 Nm de cuplu, cifrele ajungând în formă reproductibilă timp de opt secunde. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!