Pro Moldova și reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au avut o rundă de consultări privind demiterea Guvernului Chicu. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Pro Moldova, printr-un comunicat de presă.

Contactat de TV8, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari ne-a declarat că: „Noi am făcut anunț astăzi la conferință de presă și am chemat toți deputații, în afara celor de la Partidul Șor, să discutam. Am avut consultări pe problema asumării și demisiei Guvernului cu reprezentanții PAS, PD și Pro Moldova. Au fost discuții despre alt Guvern în contextul ofertei Platformei DA. În special menționez, cu Andrian Candu nu ne-am întâlnit.

Deputații au menționat necesitatea examinării proiectelor așteptate de cetățeni, reclamând substituirea de către actuala majoritate a temelor vitale cu cele care vin în Parlament la indicația lui Igor Dodon exclusiv pentru a-i asigura un nou mandat la președinție.

Părțile au abordat problema incompetenței probate a actualului executiv și au agreat necesitatea învestirii unui Guvern anti-criză”, se arată în comunicatul emis de Pro Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!