/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Socialistul Novac a prezentat un video nou în care apare deputatul Gațcan. Ce spune ultimul

missing
02 iulie 2020, ora 21:51

Deputatul socialist Grigore Novac a prezentat un video nou în care apare deputatul Ștefan Gațcan în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8.

„Vreau să fac unele precizări. Sunt bine. Benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și u sunt secretat. Sunt într-o perioadă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate și discernământ în tot ce faceți”, a declarat Ștefan Gațcan.

UPDATE ORA: 22:00 Secvența video a apărut ulterior pe rețelele sociale.

Dispariția lui Ștefan Gațcan continuă să fie învăluită în mister. După ce apărut într-o vie, spunând că este bine, acesta a părăsit Republica Moldova. Versiunea unora este că a ajuns în România.

Telefonul său a fost toată ziua deconectat. Iar mașina sa, care fusese lăsată în parcarea Parlamentului, a fost luată de cineva peste noapte.

Între timp, deputații de la Pro Moldova cer instituirea unei comisii de anchetă pentru a investiga circumstanțele în care Ștefan Gațcan a dispărut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram