Deputatul socialist Grigore Novac a prezentat un video nou în care apare deputatul Ștefan Gațcan în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8.

„Vreau să fac unele precizări. Sunt bine. Benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și u sunt secretat. Sunt într-o perioadă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate și discernământ în tot ce faceți”, a declarat Ștefan Gațcan.

UPDATE ORA: 22:00 Secvența video a apărut ulterior pe rețelele sociale.

Dispariția lui Ștefan Gațcan continuă să fie învăluită în mister. După ce apărut într-o vie, spunând că este bine, acesta a părăsit Republica Moldova. Versiunea unora este că a ajuns în România.

Telefonul său a fost toată ziua deconectat. Iar mașina sa, care fusese lăsată în parcarea Parlamentului, a fost luată de cineva peste noapte.

Între timp, deputații de la Pro Moldova cer instituirea unei comisii de anchetă pentru a investiga circumstanțele în care Ștefan Gațcan a dispărut.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!