Pavel Filip are certitudinea că situația din jurul deputatului Ștefan Gațcan se va clarifica. Potrivit lui, Gațcan trebuie să vină și să spună cum de fapt s-au întâmplat lucrurile.

„Este chestiunea celor din PSRM. Din câte cunosc, cel puțin din mass-media, Procuratura a inițiat o cauză penală
Eu am toată certitudinea că că se vor clarifica lucrurile”, a declarat Filip spunând că a urmărit tot acest episod în R. Moldova și desigur are și el foarte multe întrebări.

„Am văzut foarte multă impacientare în cazul Gațcan, nu am văzut un interes atunci când din PDM au fost cumpărați deputați și aceste lucruri era foarte evidente pentru că avem oameni, membri ai PDM, care au declarat deschis că la mine au fost și mi-au propus un milion de dolari ca să trec la Pro Moldova”, afirmă Filip. Precizăm că Pro Moldova a negat acuzațiile că ar fi oferit bani deputaților PDM care au aderat la ei.

Totodată, Filip spune că totuși Gațcan trebuie să vină și să spună ce s-a întâmplat. „Cu episodul cu Gațcan eu am toată certitudinea că acest om trebuie să vină, să ne spună la toți ce s-a întâmplat, dacă vreți, are și obligațiunea pentru această societate pentru că este deputat în Parlamentul R. Moldova”, a declarat Filip.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!