/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„Este chestiunea celor din PSRM”. Cum comentează Filip „episodul” Gațcan

missing
03 iulie 2020, ora 11:32

Pavel Filip are certitudinea că situația din jurul deputatului Ștefan Gațcan se va clarifica. Potrivit lui, Gațcan trebuie să vină și să spună cum de fapt s-au întâmplat lucrurile.

„Este chestiunea celor din PSRM. Din câte cunosc, cel puțin din mass-media, Procuratura a inițiat o cauză penală
Eu am toată certitudinea că că se vor clarifica lucrurile”, a declarat Filip spunând că a urmărit tot acest episod în R. Moldova și desigur are și el foarte multe întrebări.

„Am văzut foarte multă impacientare în cazul Gațcan, nu am văzut un interes atunci când din PDM au fost cumpărați deputați și aceste lucruri era foarte evidente pentru că avem oameni, membri ai PDM, care au declarat deschis că la mine au fost și mi-au propus un milion de dolari ca să trec la Pro Moldova”, afirmă Filip. Precizăm că Pro Moldova a negat acuzațiile că ar fi oferit bani deputaților PDM care au aderat la ei.

Totodată, Filip spune că totuși Gațcan trebuie să vină și să spună ce s-a întâmplat. „Cu episodul cu Gațcan eu am toată certitudinea că acest om trebuie să vină, să ne spună la toți ce s-a întâmplat, dacă vreți, are și obligațiunea pentru această societate pentru că este deputat în Parlamentul R. Moldova”, a declarat Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram