Iată şi a treia premieră anunţată de Dodge înainte de Ziua Independeţei Statelor Unite ale Americii, una dintr-un trio care a cuprins şi noile Challenger SRT Super Stock + Durango SRT Hellcat.

Avem acum în faţa noastră cel mai puternic şi mai rapid sedan de serie (se accentuează – produs în masă) de pe planetă, realizat în stilul coupeului Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, care şi-a întărit şi mai mult titlul pentru ca nimeni să nu-l poată lua uşor în următoarea perioadă de timp!

Sub capotă, super sedanul a primit o versiune serios modificată a motorului V8 HEMI Supercharged de 6.2 litri, care se găseşte şi pe un Charger SRT Hellcat. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!