/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noul Dodge Charger SRT Hellcat Redeye – sedan stradal cu 808 cai putere

missing
03 iulie 2020, ora 14:08

Iată şi a treia premieră anunţată de Dodge înainte de Ziua Independeţei Statelor Unite ale Americii, una dintr-un trio care a cuprins şi noile Challenger SRT Super Stock + Durango SRT Hellcat.

Avem acum în faţa noastră cel mai puternic şi mai rapid sedan de serie (se accentuează – produs în masă) de pe planetă, realizat în stilul coupeului Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, care şi-a întărit şi mai mult titlul pentru ca nimeni să nu-l poată lua uşor în următoarea perioadă de timp!

Sub capotă, super sedanul a primit o versiune serios modificată a motorului V8 HEMI Supercharged de 6.2 litri, care se găseşte şi pe un Charger SRT Hellcat. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram